Voor uw hond

Halsbanden en riemen

Hondentuigje

Paspoorthoesje

Hondenkussen

Voor de hondenriemen en halsbanden wordt 4mm dik kwaliteits tuigleder toegepast. Indien dubbellaags 2 x 3mm dik tuigleder. Halsbanden voor echte waterhonden worden verstevigd met een tussenlaag van nylon. Ik maak gebruik van roestvrijstalen accessoires voor de duurzaamheid (mits verkrijgbaar).

Als klant bepaald u mede het uiteindelijke ontwerp!

Hieronder enkele voorbeelden van hondenriemen en halsbanden op maat gemaakt. In sommige voorbeelden is op verzoek van de klant alleen het leer van de riem/halsband vervangen.

Een voorbeeld van een op maat gemaakt hondentuigje voor een assistentiehond met beugel voor steun bij het lopen en makkelijke magneetsluitingen. Elastiek verwerkt in de riempjes naar de borst om de hond meer ruimte te geven als die deuren moet openmaken enzo. Deze was gemaakt voor een koningspoedel, mijn Elmo speelt af en toe voor pas-/showhond. Al het tuigleer zacht onderlegd met en laagje 1,5mm soepel rundsleer. Andere ontwerpen in overleg.

Klik op de foto's om ze uit te vergroten.

Voor het hondentuigje Y-model wordt ca. 2,5mm tuigleer zacht onderlegd met ca. 1,5mm meubelleer gebruikt. Andere ontwerpen in overleg.
Of alleen een naamplaatje voor op de zijkant van uw hondentuigje

Mapjes voor het paspoort voorzien van de naam van de hond (of kat) in naturel tuigleer wat kleurt met de tijd of geverfd.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Een "onverwoestbaar" hondenkussen van zwaar meubelleer, zo min mogelijk naden. Dit voorbeeld is 120x80x10cm heeft D-ringen aan de onderzijde om het kussen te kunnen ophangen en een rits in het midden. Is gevuld met schuimmatras.

Neem contact op voor de mogelijkheden